Bemutatkozás


Med. vet. Dr. Kapiller Zoltán István lézergyógyász állatorvos (www.drkapiller.hu) 1992-től gyógyítja betegeit sebészeti- és lágy-lézer készülékeivel. Két évtizedes állatorvos szakmai tapasztalattal 2012-ben csatlakozott a Safe Laser fejlesztő munkacsoporthoz. A Safe Laser fejlesztése és alkalmazása terén Kapiller doktor számos szakmai ajánlását használták fel az eszközfejlesztés-, a humán orvosi és az állatorvosi alkalmazás terén is.
 

 

Med. vet. Dr. Kapiller Zoltán István lézergyógyász állatorvos, SLRR szakmai koordinátor
 

Dr. Rózsa Károly (lézer fizikus, az MTA doktora) és Rózsa Tamás (villamos mérnök) 2012-es „Safe Laser Light” (Biztonságos Lézer Fény) kifejlesztésével egy új fejezetet nyitottak meg orvostechnikai eszközök történetében. A tudományos Hungarikumnak számító „Safe Laser Light” szabadalmukkal védett optikai elrendezés lehetővé tette, hogy viszonylag nagy teljesítményű (30 mW - 500 mW) lézereket is szemre veszélytelenül – biztonságosan – lehessen használni, ezért mára már a Safe Laser belépett az állatorvosok után a gazdik családjainak orvostechnikai eszköztárába.

A Safe Laser Bt. mint a készülékek gyártója az MSZ EN ISO 13485:2012 szabvány és a 4/2009. (III.17) EüM rendeletben meghatározott minőségirányítási rendszerrel is rendelkezik. A Safe Laser lágy-lézereik a 4/2009.(III.17.) EüM rendeletet alapján a II.A orvostechnikai osztályba tartozó orvostechnikai eszközök. A Safe Laser orvostechnikai eszközök rendelkeznek a gyártáshoz és a forgalmazáshoz szükséges certificatokkal. 

A Safe Laser eszközök forradalmasítják az állatorvosi tevékenységet is. Számos, eddig nem gyógyítható kórképben szenvedő betegeknek is megadja a gyógyulást.

A Safe Laser Referencia Rendelők száma országosan bővül, a rendelők link alatt a Safe Laserrel is gyógyító állatorvosi rendelők elérhetőségeit láthatja.

Kapiller doktor mentesíteni akarja az állatorvos kollégákat a mindennapos utókezelések terhe alól. A Safe Laser készülékek ára és egyszerű használhatósága kézenfekvővé teszi azt, hogy a gazdik a két-, vagy négylábú szeretteik otthoni utókezelésére a szükséges Safe Lasert meg is vásárolhassák.

Tehát, a fő cél, hogy a Safe Laser orvostechnikai eszközök új, gyors és hatékony gyógyító technológiaként bevonulhassanak a hazai állatorvosi praxisok után a gazdik „házi egészségügyi dobozaiba”.Főoldal