Bemutatkozás


Med. vet. Dr. Kapiller Zoltán István lézergyógyász állatorvos (www.drkapiller.hu) 1992-től gyógyítja betegeit sebészeti- és lágy-lézer készülékeivel. Két évtizedes állatorvos szakmai tapasztalattal 2012-ben csatlakozott a Safe Laser fejlesztő munkacsoporthoz. A Safe Laser fejlesztése és alkalmazása terén Kapiller doktor számos szakmai ajánlását használták fel az eszközfejlesztés-, a humán orvosi és az állatorvosi alkalmazás terén is.
 

 

Med. vet. Dr. Kapiller Zoltán István lézergyógyász állatorvos, SLRR szakmai koordinátor
 

A Safe Laser Referencia Rendelő Hálózatot fejlesztve létrehozzuk Budapest kerületeiben és  Hazánk megyéiben. Így országosan 42 regionális Safe Laser Referencia Rendelőben magas szakmai és technikai színvonalon gyógyítják az állatorvos kollégák a társállat betegeket. Ezekben a rendelőkben két– és négylábú szeretteik számára meg is vásárolhatják a Safe Laser készülékeket, hogy az otthonuk nyugalmában végezhessék szerettük utókezelését, és ezáltal  mentesüljenek az utókezelésre járás időbeli-, közlekedési-, és egyéb terheitől.

Dr. Rózsa Károly (lézer fizikus, az MTA doktora) és Rózsa Tamás (villamos mérnök) 2012-es “Safe Laser Light” (Biztonságos Lézer Fény) kifejlesztésével egy új fejezetet nyitottak meg orvostechnikai eszközök történetében. A tudományos Hungarikumnak számító „Safe Laser Light” szabadalmukkal védett optikai elrendezés lehetővé tette, hogy viszonylag nagy teljesítményű (30mW-500mW) lézereket is szemre veszélytelenül – biztonságosan – lehessen használni, ezért mára már a Safe Laser belépett az állatorvosok után a gazdik családjainak orvostechnikai eszköztárába.

A Safe Laser Bt. mint a készülékek gyártója az MSZ EN ISO 13485:2012 szabvány és a 4/2009. (III.17) EüM rendeletben meghatározott minőségirányítási rendszerrel is rendelkezik. A Safe Laser lágy-lézereik a 4/2009.(III.17.) EüM rendeletet alapján a II.A orvostechnikai osztályba tartozó orvostechnikai eszközök. A Safe Laser orvostechnikai eszközök rendelkeznek a gyártáshoz és a forgalmazáshoz szükséges certificatokkal. 

Ha Safe Laser eszközök forradalmasítják az állatorvosi tevékenységet is. Számos, eddig nem gyógyítható kórképben szenvedő betegeknek is megadja a gyógyulást.

Kapiller doktor mentesíteni akarja az állatorvos kollégákat a mindennapos utókezelések terhe alól. A Safe Laser készülékek ára és egyszerű használhatósága kézenfekvővé teszi azt, hogy a gazdik a két-, vagy négylábú szeretteik otthoni utókezelésére a szükséges Safe Lasert az állatorvosuktól meg is vásárolhassák.

Tehát, a fő cél, hogy a Safe Laser orvostechnikai eszközök új, gyors és hatékony gyógyító technológiaként bevonulhassanak a hazai állatorvosi praxisok után a gazdik „házi egészségügyi dobozaiba”.Főoldal