A traumás macska lézeres utókezelése

2019. május 30.

Dr. Kapiller Zoltán István előadása. Az előadás bevezetőjében a fénygyógyászat történelme hangzott el a helioterápiától a lézer fény születéséig. Az orvosi lézerek magyar úttörői bemutatása után a lézerfény gyógyító tulajdonságait ismertette meg a hallgatósággal Kapiller doktor, aki az első lézergyógyász (lézersebész és lágylézer terapeuta) állatorvos hazánkban.

Az előadásban az eseti példák a politraumatizált macska esetek lágylézeres utókezelésének eseti példáival folytatódott. Kapiller doktor saját élet esemény példáin keresztül mutatta be a lágylézer technológia használhatóságát az állatorvosok és szeretteik gyógyítása és rekreációja okán is. Kapiller doktor előadását Szent Elígiusz, az állatorvosok védőszentjének gondolataival zárta. Az új gyógyító lézer technológia iránt érdeklődők a részleteket a www.allatlaser.hu oldalon olvashatják.

A Magyar Állatorvosi Kamara Fővárosi Szervezete A macska (az) intenzíven című Továbbképző Konferenciáján A traumás macska lézeres utókezelése című előadást tartotta 2019. május 25-én, az Állatorvostudományi Egyetem Tolnay Sándor termében,

Dr. Kapiller Zoltán István
(www.drkapiller.hu).



Vissza