A Safe Laser az √Āllatkert t√°mogat√≥ja

2018. febru√°r 7.

DirectWeb - A Safe Laser az √Āllatkert t√°mogat√≥ja

730 ezer forint √©rt√©kŇĪ Safe Laser eszk√∂zt aj√°nd√©kozott a Safe Laser c√©gcsoport a FŇĎv√°rosi √Āllat- √©s N√∂v√©nykert alap√≠tv√°ny√°nak, √©s jelk√©pesen √∂r√∂kbe fogadta DezsŇĎt, a gall√©ros p√°vi√°nt.

A l√©zergy√≥gy√°szattal foglalkoz√≥ Safe Laser c√©gcsoport egyik saj√°t fejleszt√©sŇĪ k√©sz√ľl√©k√©vel t√°mogatja a FŇĎv√°rosi √Āllat- √©s N√∂v√©nykert munk√°j√°t. Az √Āllatkert alap√≠tv√°ny√°nak aj√°nd√©kozott, 730 ezer forint √©rt√©kŇĪ Safe Laser eszk√∂zzel a kert √°llatorvosi rendelŇĎj√©nek eszk√∂zparkj√°t gyarap√≠tott√°k, hogy m√©g t√∂bb √°llatgy√≥gy√°szati lehetŇĎs√©g szolg√°lja az √°llat√°llom√°ny eg√©szs√©g√©t. Az aj√°nd√©koz√°ssal p√°rhuzamosan a c√©gcsoport jelk√©pesen √∂r√∂kbe fogadta DezsŇĎt, a 7 √©ves gall√©ros p√°vi√°n h√≠met, s ezzel az √Āllatkert alap√≠tv√°ny√°nak ez√ľst fokozat√ļ t√°mogat√≥j√°v√° lett.

R√≥zsa Tam√°s √ľgyvezetŇĎ √©s Dr. Kapiller Zolt√°n Istv√°n l√©zergy√≥gy√°sz √°llatorvos a Safe Laser c√©gcsoport k√©pviselet√©ben elmondt√°k, hogy fontosnak tartj√°k a t√°rsadalmi felelŇĎss√©gv√°llal√°st, √©s √∂r√∂mmel seg√≠tik az √Āllatkertben zajl√≥ √°llateg√©szs√©g√ľgyi munk√°t, amelynek keret√©ben nemcsak a kert saj√°t √°llatainak eg√©szs√©gv√©delm√©vel √©s gy√≥gy√°szat√°val foglalkoznak, hanem nagysz√°m√ļ mentett √°llatr√≥l is. Hozz√°tette, a t√°mogat√°ssal √©s DezsŇĎ jelk√©pes √∂r√∂kbefogad√°s√°val egy√ļttal p√©ld√°t is k√≠v√°nnak mutatni, m√°sokat is arra b√≠ztatva, hogy lehetŇĎs√©g√ľkh√∂z m√©rten t√°mogass√°k az √Āllatkert alap√≠tv√°ny√°t (www.allatkertialapitvany.hu), ezzel is hozz√°j√°rulva az int√©zm√©ny fontos k√∂zhaszn√ļ, term√©szetv√©delmi jelentŇĎs√©ggel is b√≠r√≥, de a k√∂rnyezettudatos szeml√©let form√°l√°s√°ban is meghat√°roz√≥ munk√°j√°t.

A FŇĎv√°rosi √Āllat- √©s N√∂v√©nykert √°llatorvosi csapata 850 √°llatfaj 8500 egyed√©nek eg√©szs√©g√©√©rt felelŇĎs, de ŇĎk gondoskodnak arr√≥l az √©vi 1500-2000 mentett √°llatr√≥l is, amelyek Magyarorsz√°gon ŇĎshonos, term√©szetv√©delmi oltalom alatt √°ll√≥ fajok emberi seg√≠ts√©gre szorul√≥ egyedeik√©nt, az √Āllatkert mentŇĎ tev√©kenys√©g√©nek keret√©ben ker√ľlnek az √°llatorvosi rendelŇĎbe.

   
 

√ćrta: Dr. Kapiller Zolt√°n Istv√°n

        l√©zergy√≥gy√°sz √°llatorvos

 

 Vissza